Altijd al een droom gehad die je wilt realiseren? Een boek schrijven, leren schilderen, een festival organiseren, ontdekken waar je roots liggen, een eigen bedrijf starten, een wereldreis maken, of wil je iets anders ondernemen dat voor jou leerzaam, vervullend, of uitdagend is? Zet de eerste stap in deze 2-daagse workshop en zet het daadwerkelijk op de rails.

Zaterdag 22 en 29 juni ga je aan de slag met twee professionals: Cassandra Bertels (organisatie-psycholoog en loopbaancoach) en Patricia Wessels (journalist en auteur van het boek 'De wensdagen'). Aan de hand van inspirerende werkvormen en concrete handvatten, nodigen zij je uit om de regie te nemen in het waarmaken van jouw droom. Je krijgt deze twee dagen volop praktische tips. Daarbij putten Cassandra en Patricia rijkelijk uit hun (vak)kennis en ervaringen met het realiseren van hun eigen passie.

De eerste zaterdag staat in het teken van het uitwerken en uitdiepen van jouw droom. De kans op uiteindelijk succes wordt vergroot door een helder beeld te hebben van wat jouw droom inhoudt, waarom deze zo belangrijk voor je is en wat je tot nu toe heeft tegengehouden.

De tweede zaterdag wordt gewerkt aan een plan van aanpak om jouw droom daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Wat moet er gebeuren, wat heb je nodig, welke hulpbronnen kun je inzetten en waar moet je rekening mee houden? Dit leidt tot een concreet actieplan, waarmee je de volgende dag al kunt -en wilt- starten!

Dit alles op een inspirerende locatie in een voormalig klooster in Heiloo .

De gezonde en lekkere lunch wordt verzorgd door Keuken met Karakter.

Na je aanmelding ontvang je een factuur. De betaling daarvan geldt als definitieve inschrijving.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Cassandra Bertels tel 06-24978737.